Під Черкасами спалахнув потяг із пасажирами: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під Черкасами спалахнув потяг із пасажирами: з'явилися фото і відео

Під Черкасами спалахнув потяг із пасажирами: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

На дамбі біля Черкас загорівся дизель-поїзд зі ста пасажирами, загиблих і травмованих немає.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу управління ДержНС в Черкаській області.
У неділю, 12 червня, о 17:32 в оперативно-координаційний центр управління ДержНС від автомобілістів, які рухалися по дамбі через Дніпро, надійшло повідомлення про загоряння пасажирського дизель-поїзда сполученням «Шевченкове - Гребінка». Було встановлено, що загоряння сталося на дамбі біля залізничної зупинки «Барське» в Золотоніському районі.
На місце НП були направлені чергові караули трьох пожежно-рятувальних підрозділів з Черкаського та Золотоніського гарнізонів управління ДержНС; о 18:04 пожежу було повністю ліквідовано. «Під час пожежі в дизель-поїзді було близько 100 пасажирів», - сказано в повідомленні ДержНС.
У відомстві підкреслюють, що в результаті події травмованих та загиблих немає. Причина пожежі наразі встановлюється.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Солом'янському районному суді Києва сталася пожежа, в ході якої згоріли судові справи, при цьому суд поки не може повноцінно продовжувати роботу.


Фото: ДержНС





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?