Помер другий за добу актор російських серіалів
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер другий за добу актор російських серіалів

Помер другий за добу актор російських серіалів
Джерело:  ТАРС

У понеділок, 13 червня, на 42-му році життя помер російський актор театру і кіно Дмитро Мирон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Знаю, що Діма помер сьогодні рано вранці в Алма-Аті в лікарні, він там працював останні два роки. Подробиць не знаю", - розповіла актриса і режисер Ірина Апексимова.
Дмитро Мирон народився в Білорусі. Артист працював в театрі Російської армії, в 2002 році отримав пропозицію від Ірини Апексімової взяти участь у виставі "Кармен" в постановці Романа Віктюка. З 2002 року працював з Апексімовою і Максимом Аверіним в різних постановках.
Крім виступів у театрі, Мирон знімався і в кіно. Він зіграв у десятках фільмів, серед яких серіали "Маросейка, 12", "Слід", "Барвиха-2", картини "Гарпастум", "Прощання в червні" та інші.
Відзначимо, що це вже друге повідомлення про смерть російських акторів за добу. Раніше повідомлялося, що у віці 46 років помер відомий актор, співак і телеведучий Олексій Дайнеко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?