Загострення в зоні АТО: Геращенко заявила про сумний рекорд
Категорія
Україна
Дата публікації

Загострення в зоні АТО: Геращенко заявила про сумний рекорд

Загострення в зоні АТО: Геращенко заявила про сумний рекорд

Уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко заявила про серйозне погіршення ситуації в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі і рекордну кількість жертв на фронті за останні 4 тижні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Ми маємо зараз абсолютно трагічний період за цей рік - після травневих свят значне збільшення обстрілів, кількості порушень режиму тиші на сході", - сказала Геращенко.
За її словами, за останні 4 тижні кількість загиблих і поранених в зоні АТО, в тому числі і серед цивільного населення, рекордно збільшилася.
"Ми маємо абсолютно рекордну за останні 4 тижні кількість загиблих і поранених на фронті, в тому числі і серед цивільного населення. І, очевидно, що ситуація з безпекою на Донбасі, її значне погіршення є тим ключовим моментом, який не дозволяє говорити про можливість вирішення питань у гуманітарній та економічній сфері, ... ситуація з безпекою на сході - це пріоритет", - зазначила політик.
Нагадаємо, після повідомлень в соцмережах про серйозні втрати, яких сили АТО нібито зазнали на Донбасі, радник президента України, відомий волонтер Юрій Бірюков розкрив схему обліку кількості поранених і вбитих, яку веде українське командування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?