В Івано-Франківську чиновник влаштував скандал із журналістом: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Івано-Франківську чиновник влаштував скандал із журналістом: з'явилося відео

В Івано-Франківську чиновник влаштував скандал із журналістом: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У місті Івано-Франківську

керуючий справами Івано-Франківської обласної ради, депутат облради від партії «Свобода» Василь Скрипничук напав на журналістів ТРК «Карпати».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання

Курс

.


Чиновник-свободівець неадекватно відреагував на інсталяцію художника Юрія Бакая «Вапно» в холі Івано-Франківської обласної державної адміністрації в рамках фестивалю Porto Franko Gogol Fest, що проходив у місті 8-12 червня. Чиновник назвав інсталяцію «типу інсталяцією» і заявив автору: «Щоб таких, як вас, не було».


Дізнавшись, що організацію виставки погодило керівництво, Скрипничук подзвонив голові обласної ради Олександру Сичу. «Тут якісь «крокодили» прийшли... і кажуть, що ви дали дозвіл поставити якийсь намет у фойє, давайте я їх виведу як керуючий справами...», - цитує Скрипничука видання.


Далі Скрипничук обурився тим, що журналіст його не знає і просить представитися: «Мене знає вся Україна... а Скрипничук прізвище пам'ятаєте?.. Ви звідки, з Африки?».


Після цього чиновник накинувся на журналіста ТРК «Карпати». Коли художник Юрій Бакай намагався відтягнути Скрипничука від журналіста, чиновник почав викручувати йому руку. Бійку між Скрипничуком і журналістом припинили нацгвардійці.


При цьому чиновник заявив, що «вони не були на фронті, а він був».


Як повідомляв ONLINE.UA,

засідання Верховної Ради України від 1 червня завершилося бійкою депутатів, які посперечалися про рішення щодо перейменування міст Дніпропетровськ і Комсомольськ

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?