Брехня бойовиків ДНР здивувала місію ОБСЄ
Категорія
Україна
Дата публікації

Брехня бойовиків ДНР здивувала місію ОБСЄ

Брехня бойовиків ДНР здивувала місію ОБСЄ
Джерело:  apostrophe.ua

Заступник голови спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі Олександр Хуг був здивований брехнею бойовиків ДНР про те, що українські військові нібито відкрили стрілянину по бойовиках, які намагалися витягнути загиблих з бліндажа в промзоні Авдіївки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Апостроф.
"Під час нашої зустрічі з Хугом мені сказали, що треба вивезти загиблих (бойовиків), яких завалило у бліндажі. Я запропонував - буду стояти на відкритій місцевості до тих пір, поки їх не вивезуть, це в промзоні Авдіївки на нульовій лінії. Я був упевнений, що буде прийнято рішення (бойовиками) мене не чіпати, бо, поранивши або убивши начальника СЦКК, який займається миротворчою місією, вони отримають міжнародний резонанс", - розповів глава української групи в Спільному центрі контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії дотику сторін генерал-майор Радіон Тимошенко.
Він зазначив, що чув розмову представника російської групи СЦКК з бойовиками.
"Але потім я почув, як по рації генерал-майору Ігорю Мішуткину (представник російської групи СЦКК) сказали: передайте українському генералу, що він більше ніколи не забере своїх убитих, і що будуть розстрілювати тих, хто спробує це зробити. Вони (сепаратисти) звинуватили нас в тому, що коли вони діставали 200-х з бліндажа, ми нібито відкрили стрілянину, і у них був ще один убитий", - додав генерал-майор.
За його словами, Хуг був здивований таким звинуваченням бойовиків, оскільки жодного пострілу за цей час не було чути.
Раніше заступник голови СММ ОБСЄ на Донбасі Олександр Хуг заявив, що розцінює знищення бойовиками ДНР безпілотників місії як атаку на мандат ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?