Малахов прокоментував свій поцілунок в живіт Собчак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Малахов прокоментував свій поцілунок в живіт Собчак

Малахов прокоментував свій поцілунок в живіт Собчак
Джерело:  online.ua

Російський шоумен і друг Ксенії Собчак, вагітність якої обговорюється в мережі, Андрій Малахов пояснив, навіщо поцілував ведучу в живіт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комсомольську правду в РФ.
Ведучий розповів, що таким чином він підіграв Собчак. Але, при цьому, і не заперечує "цікавий" стан Ксенії.
"Під час дійства, за яким я спочатку спостерігав з царської ложі, ведучі Ксенія Собчак і Кирило Набутов сипали жартами, нагороджували кращих, як раптом в залі пролунав гучний крик Ніки Білоцерківської: "Ксенія Собчак вагітна!". Треба сказати, заголосила Ніка рівно в той момент, коли Ксенія перебувала всередині гігантської надувної кулі, яка зрештою луснула. Зрадівши такій чудовій новині, я, опинившись на сцені, не втримався і поцілував свою давню приятельку в животик. На що Ксюша, чомусь перейшовши на ви, зауважила: "Ви, Андрію, як завжди, перебільшуєте". Ну, місяців через шість видно буде, хто тут перебільшує", - розповів шоумен.
Нагадаємо, Андрій Малахов на церемонії вручення премій журналу "Собака.ru" в Санкт-Петербурзі вийшов на сцену і впав перед Собчак на коліна зі словами "дай я докладусь до цього живота".
Також Андрій додав, що Собчак, яку на світських заходах можна побачити з келихом білого вина, на одному з останніх афтепаті пила виключно настій чайного гриба з малиною.
Як повідомляв ONLINE.UA, актриса студії "Квартал 95" і ведуча ЧістоNews Олена Кравець підтвердила свою вагітність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?