ГПУ показала відео затримання топ-менеджера Курченка
Категорія
Україна
Дата публікації

ГПУ показала відео затримання топ-менеджера Курченка

ГПУ показала відео затримання топ-менеджера Курченка
Джерело:  ГПУ

Генеральна прокуратура України опублікувала відео затримання і оголошення підозри колишньому топ-менеджеру компанії СЕПЕК, власником якої був бізнесмен Сергій Курченко, Андрію Кошелю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГПУ.
Кошель є фігурантом кримінальної справи, яка стосується продажу скрапленого газу на спецаукціонах.
"Головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом створення і керівництва екс-президентом України В. Януковичем злочинної організації з числа вищих посадових осіб органів державної влади та інших, пов'язаних з ними осіб, з метою вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів проти основ національної безпеки України, власності, у сфері господарської діяльності, а також у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов'язаної з наданням публічних послуг, за ознаками кримінальних злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 205, ч. 3 ст. 209 ч. 3 ст. 212, ч. 1 ст. 255, ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 366 і за іншими статтями КК України", - йдеться в повідомленні ГПУ.
Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.





Нагадаємо, вранці 12 червня українські правоохоронці затримали топ-менеджера компанії СЕПЕК Андрія Кошеля на кордоні з Польщею.


Також повідомлялося, що

під час обшуку у затриманого було знайдено подарунковий клинок від служби безпеки президента РФ Володимира Путіна

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?