Сепаратизм в Києві: фанати "Новоросії" шокували реакцією на компромат
Категорія
Україна
Дата публікації

Сепаратизм в Києві: фанати "Новоросії" шокували реакцією на компромат

Сепаратизм в Києві: фанати "Новоросії" шокували реакцією на компромат
Джерело:  online.ua

Любителі "русского міра" і путінського проекту "Новоросія" шокували відповідями на викриття сепаратистів, які живуть у Києві- у відповідь на інформацію про прихильників ДНР в столиці вони почали бажати блогеру Ользі Значковій, яка її оприлюднила, смерті.
Про це розповів в блозі на ONLINE.UA відомий український блогер Горький Лук.
Він повідав про реакцію прихильників РФ на прохання порадити Значковій лікаря, який перевірив би її стан здоров'я.
"Я розмістив в блозі просте запитання: «Чи можуть мені порадити кардіолога для того, щоб її оглянути». Мені здалося, що у неї проблеми зі здоров'ям. Відгукнулося безліч людей... Я не просив грошей, я не просив якоїсь особливої допомоги, я просто запитав - де можна знайти нормального лікаря. Після чого в мізках у кацапів стався вибух. Вони стали писати «здохни, с * ка», «так тобі і треба, бл ** ь», «це твоя карма». Вибачте, за що? За те, що дівчинка сфотографувалася з плакатом Олекси Манна на Майдані (що з новою силою стали обговорювати після викриттів київських любителів ДНР, - ONLINE.UA)?" - обурився блогер.
"Чому ви не пишете про карму, наприклад, Гіркіна? Або, там, ваших Моторол, які хваляться тим, що розстрілювали полонених із зв'язаними руками? Чому саме "здохнути" повинна та, яка не заподіяла ніякої шкоди вам, ані найменшої? В ній 159 сантиметрів зросту і, по-моєму, 47 кілограм ваги. Саме їй ви бажаєте смерті. Ну, це вже ваша карма", - звернувся Горький Лук до фанатів "русского міра".
"І хочу передати привіт Марині Юденич, п **** блогерші (відомій пропутінській блогерші, - ред.), яка пише «здохни с * ка, здохни с * ка». С * ка, ти здохнеш. Рано чи пізно. Я не матиму до цього ні-я-ко-го стосунку. Але. Ти повинна бажати смерті Мільчакову (російському нацистові, відомому своїм садизмом, який воював за бойовиків на Донбасі, - ред.), а не Значковій. Втім, Бог з тобою розбереться", - резюмував він.



Більше  читайте в блозі Горького Лука на ONLINE.UA: Сепаратизм в Киеве: как любители Путина ответили на разоблачения

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?