Ви звірі: соцмережі висміяли російських уболівальників на Євро-2106, у яких відібрали алкоголь
Категорія
Світ
Дата публікації

Ви звірі: соцмережі висміяли російських уболівальників на Євро-2106, у яких відібрали алкоголь

Ви звірі: соцмережі висміяли російських уболівальників на Євро-2106, у яких відібрали алкоголь
Джерело:  online.ua

Французька поліція обшукала готельні номери російських уболівальників, які приїхали на Євро-2016, і вилучила весь знайдений алкоголь.
Про це повідомив глава Всеросійського об'єднання Олександр Шпригін, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Вчора вдень в готель, де проживає делегація ВОБ, приїхала велика кількість поліцейських з автоматами, вони буквально заблокували готель, перекрили поверхи, поліція входила в номери за допомогою ключів покоївок, які відкривають всі номери. Більшість людей в цей момент були відсутні, адже ми були в Каннах, покладали квіти до пам'ятників російським воїнам, хтось був на пляжі. А ті люди, які перебували в готелі, піддалися неприємній процедурі: до них входили автоматники, будили, причому будили свистком, фотографували по пояс, забирали документи, переписували дані, проводили роз'яснювальні бесіди", - розповів Шпригін.

Читайте: В России придумали безумный фейк про бандеровцев на Евро-2016
Також він додав що "весь алкоголь був вилучений, хоча він був куплений в місцевих магазинах і навіть був закритий, суть такого рейду ми не зрозуміли, але він відбувся і певним чином залишив негативні емоції".
Тим часом соцмережі відверто потішаються над горем російських уболівальників, яких залишили без випивки.





Дивіться:  Появилось видео массовых драк фанатов и полиции на Евро-2016





Як повідомляв ONLINE.UA, до і після матчу між збірними Росії і Англії, який відбувся в суботу в Марселі, відбулося кілька масових бійок російських і англійських уболівальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?