Член партії Путіна назвав європейців тваринами і закликав бити їх: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Член партії Путіна назвав європейців тваринами і закликав бити їх: з'явилося відео

Член партії Путіна назвав європейців тваринами і закликав бити їх: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Член російської партії «Єдина Росія» Дмитро Бабич, який воював, за даними сайту «Миротворець», на Донбасі, висловив своє захоплення поведінкою російських фанатів в Марселі на Євро-2016 і закликав росіян і далі бити європейців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інформаційні війська України.
«Досить, досить, нам, с..ка, соромитися цих тварюк, їх треба пі ... ти всюди, де можна, де вони трапляються під руку, щоб вони боялися, щоб ці тварини боялися, боялися російської мови, щоб вони, с. .ка кланялися нам як господарям, як панам, бо так і є...», - висловився Бабич в своєму відеозверненні.
«Інформаційні війська України» також повідомляють, що Дмитро Бабич є керівником організації «Соратники Новоросії», яка займається фінансуванням сепаратистів на Донбасі.

Увага! Відео містить ненормативну лексику.


Як повідомляв ONLINE.UA, російські фанати на матчі в Марселі між збірними Росії і Англії прорвалися в сектори з англійськими уболівальниками і пішли в кулачний бій. Зіткнення і побоїща тривали майже весь день 11 червня.
Поліція намагалася розігнати уболівальників, застосовуючи сльозогінний газ, але масовим побоїщам силам правопорядку запобігти не вдалося. Серед англійських уболівальників багато постраждалих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?