Бойовики ДНР пригрозили вдарити по хімічному заводу
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР пригрозили вдарити по хімічному заводу

Бойовики ДНР пригрозили вдарити по хімічному заводу
Джерело:  online.ua

Командування бойовиків ДНР оголосило ультиматум керівництву Збройних Сил України, вимагаючи відвести підрозділи з району коксохімічного заводу в Авдіївці, погрожуючи в іншому випадку швидкою «відповіддю».
Про це заявив «заступник командувача» ДНР Едуард Басурін, передає ONLINE.UA з посиланням на сепаратистські ресурси.
«Звертаюся до українського військово-політичного керівництва. Нам відомо про розташування позицій підрозділів і артилерії ЗСУ в Авдіївці в районі коксохімічного заводу. Ми настійно рекомендуємо відвести озброєння і техніку з цього району», - сказав він.
При цьому Басурін пригрозив, що «в іншому випадку будемо змушені відповісти, і відповідь не змусить себе довго чекати».
Варто зазначити, що обстріли коксохімічного заводу в Авдіївці, який продовжує працювати, незважаючи на близькість лінії фронту, загрожують регіону наймасштабнішою екологічною катастрофою.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий військовий блогер Серж Марко розповів, навіщо бойовики проводять жорстокі обстріли українських позицій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?