Побоїща на Євро-2016: французи видали резонансну інформацію щодо росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Побоїща на Євро-2016: французи видали резонансну інформацію щодо росіян

Побоїща на Євро-2016: французи видали резонансну інформацію щодо росіян
Джерело:  online.ua

Прокурор Марселя Брайс Робін заявив про те, що росіяни, які брали участь в сутичкаїх в Марселі 11 червня, були добре натреновані для бійок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.
За словами Робіна, в понеділок, 13 червня, відбудеться суд над затриманими фанатами за зіткнення з десятьма вболівальниками - шістьма британцями, трьома французами і одним австрійцем.
Прокуратура вимагає для росіян тюремного ув'язнення і заборони надалі на в'їзд до Франції. Крім того, за словами прокурора, стосовно двох російських фанатів було прийнято рішення про видворення з країни.
У масовій бійці між російськими і англійськими уболівальниками в день проведення матчу між їх збірними 11 червня поранення отримали 35 осіб, постраждали переважно англійці. Один з поранених у важкому стані.
Як повідомляв ONLINE.UA, російські фанати на матчі в Марселі між збірними Росії і Франції прорвалися в сектори з англійськими уболівальниками і пішли в кулачний бій.
Зіткнення і побоїща тривали майже весь день 11 червня. Поліція намагалася розігнати уболівальників, застосовуючи сльозогінний газ, але масовим побоїщам силам правопорядку запобігти не вдалося.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?