Українські артисти засвітилися в Росії на пафосній музичній премії: з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські артисти засвітилися в Росії на пафосній музичній премії: з'явилися фото і відео

Українські артисти засвітилися в Росії на пафосній музичній премії: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Українська співачка Ані Лорак, разом зі своїми колегами по сцені Світланою Лободою, Анною Седоковою та іншими артистами, засвітилася в Росії на церемонії нагородження музичної премії "МУЗ-ТВ".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на StarHit.
У СК «Олімпійський» 10 червня пройшла церемонія нагородження. Крім російських виконавців були представлені і українці, які також відхопили по статуетці.
Наприклад, Ані Лорак отримала «тарілку» за кращий дует з Григорієм Лепсом - мається на увазі пісня «Іди по-англійськи», а молодий український співак Alekseev був визнаний «Проривом року».


Ані Лорак виконала пісню "Удержи мое сердце".


Відзначимо, Анна Седокова і група «Время и стекло» залишилися без подарунків.
Також на червоній доріжці премії можна було побачити і Світлану Лободу, яка не була представлена ні в одній з номінацій.
Одна з суконь Лорак, в якій вона з'явилася на церемонії, викликала шквал критики серед шанувальників:
"Цього разу всі якось одяглися безглуздо", "Туфлі не в тему", "Мені здається, ця троянда не в тему", "Красуня, але туфлі ...", "Жахливе плаття", - пишуть фанати співачки.


Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно в Росії на музичній "Премії RU.TV 2016" засвітилася Ані Лорак, яку критикують в Україні за її виступи в РФ, а також Йолка, Віра Брежнєва, Анна Седокова та інші українські зірки шоу-бізнесу.





Анна Седокова



Світлана Лобода і Ігор Гуляєв



Ані Лорак і Сергій Лазарєв


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?