У Росії вразили радістю з приводу масового вбивства в США: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії вразили радістю з приводу масового вбивства в США: опубліковано фото

У Росії вразили радістю з приводу масового вбивства в США: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Лідер організації «Союз молодих інновацій Республіки Татарстан» Раміль Ібрагімов в своєму Facebook висловив відверту радість з приводу розстрілу в Орландо в США майже 50 осіб.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Рустема Адагамова.


«Це написав Раміль Ібрагімов - глава Союзу молодих лідерів інновацій Республіки Татарстан, і в телефонній розмові з кореспондентом KazanFirst підтвердив, що пост був написаний саме їм», - написав Рустем Адагамов і поділився в соцмережі відповідним скріншотом.




«Лідер" молодих інноваторів Татарстану "радіє, що в Орландо вбили 50 осіб. І працював адже людина в міжнародній компанії колись, в Runa Capital. Напевно і в Силіконову долину їздив по обміну досвідом. А ось все одно людожер. І головне: ну були десь на краю землі люди, яких ти знати не знав, і вони тебе не знали. Людей цих вбили нізащо. Ну немає в тобі співчуття - мовчи, чи не звертай уваги зовсім. Але немає, треба піти і написати: правильно вбили, дуже добре», - також прокоментував пост Ібрагімова російський опозиціонер Олексій Навальний.


При цьому користувачі соцмереж обурені постом Раміля Ібгарімова.


"І самих гомофобів ніхто не відстрілює", - коментує користувач Марія Годовалова. "Які "інновації"- такі і їх" молоді лідери", - вважає користувач Дмитро Шардаков.


"Проблемма" правильних афганських пацанів "і ось таких ось" Раміль "в тому, що вони стовідсоткові гомосексуалісти, але жорсткі релігійні (і інші пацанськи)" поняття "не дозволяють їм прийняти себе такими, якими вони є. Звідси дика (і обов'язково показна ) ненависть як до геїв відкрито, так і до себе ", - вважає користувач Viaceslav Svedov.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 12 червня в гей-клуб міста Орландо увірвався чоловік, озброєний пістолетом і штурмовою гвинтівкою, захопив заручників, і почав вбивати людей. Сам вбийця — 29-річний Омар Матін - заявляв про свої зв'язки з терористичним угрупуванням "Ісламська держава".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?