У Авакова розкрили плани Путіна по Донбасу: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Авакова розкрили плани Путіна по Донбасу: з'явилося відео

У Авакова розкрили плани Путіна по Донбасу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Радник глави МВС Зорян Шкіряк вважає, що у Росії немає сил для повномасштабного наступу на Донбасі, проте президент РФ Володимир Путін не має наміру зупинятися в своїх діях і продовжить шантажувати Київ ситуацією в зоні АТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Mariupol.tv.


Шкіряк також підкреслив, що проти ВСУ на Донбасі воюють кадрові військові з РФ, а це є свідченням того, що Путін і далі має намір вести проти України активні бойові дії і шантажувати Київ на рівні дипломатії.


«Ми повинні усвідомлювати одну ключову річ. Путін не зупиниться. І ситуація, яка складається, в тому числі і на лінії розмежування, є показником того, що терористи в черговий раз виконують прямі вказівки Генштабу збройних сил РФ. А я хочу вам нагадати, що сьогодні проти воїнів АТО і всіх наших підрозділів головну функцію виконують саме регулярні частини збройних сил РФ. Більш того, всі ДРГ, які сьогодні намагаються проникнути на українську територію - це досить професійні та підготовлені спецназівці Головного розвідувального управління збройних сил Росії. Це ознака того, що Путін і далі готується до ведення активних бойових дій ", - вважає Шкіряк.


"Якщо говорити про міжнародний рівень цих дій, то це рівень шантажу, оскільки в тих умовах в яких ми знаходимося, в ситуації часткової окупації Донецької і Луганської областей, йому дуже просто давати вказівки, які бойовики виконують. А в розмовах з цивілізованим світом потім каже - я нічого зробити не можу. Це ж вони. Ми тут ні при чому », - упевнений радник міністра внутрішніх справ.


На його думку, саме через таку позицію Росії на Донбасі щодня відбувається загострення ситуації.



Как повідомляв ONLINE.UA,  політічний експерт Євген Магда вважає, що лідерам Німеччини і Франції Ангелі Меркель і Франсуа Олланду важливо продемонструвати успіхи у своїй зовнішній політиці перед парламентськими і президентськими виборами в цих країнах в 2017 ро ці, тому їм необхідно враховувати "російський фактор" і позицію президента РФ Володимира Путіна в контексті дипломатії на Донбасі.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?