Боєць АТО підірвав мережу розповіддю про війну
Категорія
Україна
Дата публікації

Боєць АТО підірвав мережу розповіддю про війну

Боєць АТО підірвав мережу розповіддю про війну
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах набирає обертів історія про війну на Донбасі під командуванням президента Петра Порошенка від  бійця АТО під псевдонімом Мартін Брест, розказана їм у вигляді алегорії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Мартіна Бреста.


На ранок 14 червня відповідний запис Бреста перепостили в Facebook вже понад 800 разів, пост набрав більше 2 тисяч «лайків».


ONLINE.UA наводить історію від Мартіна Бреста повністю.


«Море, скелі, кораблі Ксеркса, бій. Ксеркс: Вперед, легіони! Спартанці: Мляаааа ... Ну ладно. Тримаймося, Пацани, лівий фланг - уважніше там, е ... і вашу наліво, уважніше! Леонід: Мужики, буде хреново, але реально ви знаєте - без вас ніяк, немає більше в Греції мужиків. Спартанці: Та ми зрозуміли ... Норм все буде.


Хмара стріл злітає над наступаючими шеренгами персів, пил піднімається в сухе повітря жаркого прибережного полудня. Падають стріли, падають. На лівому фланзі звалився спартанець. Другий. Третій. Вже зрушує щити строй, ще тісніше. Головне - не повернути назад. Четвертий впав. П'ятий ...


Леонід: Лівий фланг, тісніше, тісніше стати! Підкріплення треба? Є пара, останніх!

Лівий фланг: Норм все, вистоїмо. Війна ж, ... і її. Коротше - стоїмо.

Афіни: Зраааааадааааа !!! Спартанці гинуть! На лівому фланзі! Леонід нічого не робить!

Леонід: Як це я нічого не роблю?

Афіни: Ось так! Леоніда на.., нам потрібен новий вождь! Зрадаааа!

Спартанці: Та заткнитесь вже, і так нудно! Ну скільки можна!

Афіни: Ви там, на війні, ні ... ра не знаєте! Нам тут видніше! Леонід нічого не робить для перемоги!

Леонід: О... А хто шість хвиль мобілізації оголосив, на яку ви ж і не з'явилися !? Хто останніх алкашів по микенским нетрями збирав, щоб хоч як то фронт вибудувати? (Лається матом)

Афіни: А мені повістки не було! І мені! І мені! Військкомати - е ... и!

Леонід: А коли перси вас різати почнуть в ваших будинках - що ви їм скажете? Що воєнкоми - е ... и? Від цього вони поржуть, коли будуть жити в ваших будинках, а ви їм парашу чистити будете ...

Афіни: Нехай спочатку з армії повиганяють всіх ідіотів, потім дадуть нам нові персефонскіе балісти, і ще ... І ще ... Мля, ​​що б ще вимагати ... А, і ще треба перейти в наступ! Ось тоді ми підемо!

Спартанці: Наступ ... Пі ... .ц ... Вони взагалі ніхрена не розуміють?

Леонід: Пацани ... Ну шо мені сказати. Ви все самі бачите. Давайте краще по справі, шо там по бк треба, ну і БЧС, скільки нас тут залишилося ...

Спартанці: Так зрозуміли ми ... Пішли вони, ці афінци, на ... р. Стоїмо далі.

Надвечір, коли повіяло з моря, несучи запах водоростей, риби і того неізьяснімо гірко-солоного, ніж завжди пахне море - в тилу спартанців раптом з'явилося кілька людей.

Аркадійци: Мужики, ми тут вам привезли кой чого, он візок наш за скелею стоїть. Трохи, правда. Оптика є нормальна, правда тільки одна ... Теплак ми полагодили, до речі.

Спартанці: Дякую, рідні. Без вас ми б зовсім закінчилися.

Аркадійци: Та ви чого ... Вам спасибі (розвантажують віз).

Афіни: Зрадаааа! Леонід вирішив здати Фіви! .... Зрааааадааааа!

Спартанці: Б ... я .... Ми точно саме цю Грецію захищаємо?

Леонід: Назад гляньте. Ось аркадійський візок втомлено їде в тил, знову збирати, ремонтувати, купувати, везти ... Он дітки ваші по садках і школах, батьки геть спокійно у двір виходять. Дружини не бояться нічого, спокійно живуть. Ось за цю Грецію ви воюєте.

Спартанці: А, ну тоді лади. Все норм буде. Вже пацани, тісніше! Лівий фланг, що не е ... ать там! В обидва дивимося!

Вузька лінія сірих щитів і червоних плащів продовжує стояти. Падають спартанці, тісніше зсуваються ряди. Ранок змінює ніч. Зима. Літо. Знову зима. Стоять спартанці. Тільки зліші очі, так точніші удари списом.

І мертві на землі. Зі знаменитою спартанської посмішкою. Посміхнемося, пацани. Все норм буде.

Вже ряди, тісніше, лівий фланг - Не е ... ть там, в обидва дивимося!».


В кінці свого поста Мартін Брест додав: «Без натяків. Світла пам'ять пацанам».


Як повідомляв ONLINE.UA,  український військовий, відомий під ніком Василь Дансер, з гумором розповів про найстрашнішу річ, про яку він буде розповідати своїм онукам на їхні запитання про війну на Донбас і.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?