Кличко вирішив влаштувати поцілунок з журналісткою на камеру: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Кличко вирішив влаштувати поцілунок з журналісткою на камеру: з'явилося відео

Кличко вирішив влаштувати поцілунок з журналісткою на камеру: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко  пішов на нестандартний крок, щоб не відповідати на незручне запитання журналістки про відносини зі своєю дружиною.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Кличко після відвідування матчів збірних України та Німеччини на Євро-2016 коротко прокоментував гру, але всіляко уникав відповідей на питання про свої особисті стосунки.


При цьому мер Києва не відмовився прокоментувати гру українців на «Євро-2016». "Я сподівався, що буде нічия. Ми грали з найкращою командою світу. Нічия була б хорошим результатом. На жаль, не реалізували. Ну, це спорт", - заявив Кличко.


Він також пояснив, що був на матчі без дружини. "Я був один. Моє приватне питання - де моя дружина живе, де вона знаходиться. Моя дружина має можливість подорожувати по всьому світу", - сказав Кличко. "Сьогодні у дітей були іспити в школі. Я не хотів би ... Вона не могла ... Вони готувалися", - також додав мер Києва. "Що стосується приватних питань, сім'ї, я з великим задоволенням прийшов би на окрему передачу, яка стосується сімейного життя", - додав Кличко.


У відповідь на запитання журналістки про те, чи слухав Кличко платівку пісень своєї дружини, яку вона видала в Німеччині, Кличко запропонував поцілувати журналістку. "Можна вас поцілувати? Я дуже хочу вас поцілувати. Я кожен раз буду вас цілувати", - заявив мер столиці.




Як повідомляв ONLINE.UA, мер Києва Віталій Кличко назвав одне з можливих місць проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 - це НСК "Олімпійський".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?