У Парижі розігралася трагедія із захопленням заручників: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Парижі розігралася трагедія із захопленням заручників: з'явилося відео

У Парижі розігралася трагедія із захопленням заручників: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У передмісті Парижа був ліквідований злочинець, який убив поліцейського і його дружину.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Російську службу Бі-Бі-Сі».


Невідомий напав на офіцера поліції біля його будинку в передмісті Парижа близько 9 вечора 13 червня, коли той повертався додому, і завдав йому близько дев'яти ударів ножем, в результаті чого поліцейський помер. Потім нападник замкнувся в будинку загиблого, захопивши в заручники дружину поліцейського і малолітню дитину.


Поліція вела переговори з чоловіком, проте всі спроби діалогу з загарбником терпіли невдачу.


Згідно з повідомленнями французьких ЗМІ, спецназ почав штурм після того, як загарбник написав в Twitter про те, що вбив одного із заручників. "Ми не знаємо ні особистості, ні справжніх мотивів цієї людини", - заявив прес-секретар міністра внутрішніх справ Франції і додав, що спецназу вдалося врятувати трирічного сина убитого офіцера поліції.


У той же час, за повідомленнями Le Figaro, яке посилається на джерело в поліції, очевидці чули, як злочинець кричав "Аллах акбар".


Згідно з інформацією місцевих ЗМІ, нападник міг бути сусідом поліцейського.



Как сообщал ONLINE.UA,  в ніч на 12 червня в гей-клуб міста Орландо в США увірвався чоловік, озброєний пістолетом і штурмовою гвинтівкою, захопив заручників, і почав вбивати людей, загинули 49 осіб.  Сам вбивця - 29-річний Омар Матін - заявляв про свої зв'язки з терористичним угрупуванням "Ісламська держава".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?