У США розповіли, за якої умови Україна отримає летальну зброю
Категорія
Світ
Дата публікації

У США розповіли, за якої умови Україна отримає летальну зброю

У США розповіли, за якої умови Україна отримає летальну зброю
Джерело:  Сьогодні

Колишній посол США в Україні Стівен Пайфер розповів, що в разі, якщо президентом Сполучених Штатів стане Хілларі Клінтон, в залежності від поведінки Росії, вона готова буде розглянути можливість надання Україні летального озброєння.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Сегодня.
"Я підтримую Клінтон на президента. Якщо її оберуть в листопаді, можна очікувати, що вона спиратиметься на політику президента Обами і, можливо, надаватиме сильнішу підтримку Україні. Наприклад, в залежності від поведінки Росії, вона (Хіларі Клінтон - ред .) більшою мірою буде готова розглянути можливість надання Україні летального озброєння", -заявив він.
Екс-посол також розповів, якою буде політика США по відношенню до України в разі перемоги Дональда Трампа на президентських виборах.
"Що ж стосується Трампа, позиції, які він позначив на сьогоднішній день, значно розходяться з головною лінією американської зовнішньої політики. Він запропонував відновити відносини з Росією і знизити увагу США до НАТО. Жоден із запропонованих ним кроків не обіцятиме хорошу політику Штатів щодо України", - зазначив він.
Раніше повідомлялося, що в найближчі місяці Україна може підписати з Канадою угоду про співпрацю в області оборони, що дозволить приєднатися до списку Automatic Firearms Country Control List, куди входять країни, в яких дозволено експорт канадської зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?