У Раді знову заблокована трибуна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді знову заблокована трибуна

У Раді знову заблокована трибуна

Близько 15 депутатів Радикальної партії на чолі з лідером фракції Олегом Ляшком заблокували трибуну Верховної Ради.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
За словами Ляшка, його фракція прийняла рішення продовжити блокування трибуни, вимагаючи створити тимчасову слідчу комісію Верховної Ради щодо розслідування "корупції і офшорів президента і вищих посадових осіб держави".
Крім того, депутати вимагають скасувати рішення Національної комісії з регулювання сфери енергетики і комунальних послуг щодо підвищення тарифів на комунальні послуги для громадян, а також скасувати рішення уряду і повернути українцям пільгову ціну на газ.
«Також інформую, що сьогодні ми звертаємося до суду з вимогою скасувати рішення про підвищення тарифів", - заявив лідер Радикальної партії.
Він також звернувся до представників фракцій "Батьківщина" і "Самопоміч" із закликом разом блокувати трибуну і президію парламенту.
Нагадаємо, 11 травня Радикальна партія і Олег Ляшко вже блокували трибуну Верховної Ради з вимогою розслідування офшорів вищих посадових осіб України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?