Парубій розповів, без чого не зупинити Росію: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Парубій розповів, без чого не зупинити Росію: опубліковано відео

Парубій розповів, без чого не зупинити Росію: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій

вважає, що РФ не можна зупинити без глобального світового тиску.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНН

.


"Без глобального тиску Росію не зупинити. Тиск повинен підтримуватися, поки Москва не почне поважати суверенітет своїх сусідів", - заявив Парубій під час засідання міжпарламентської ради Україна-НАТО.


За його словами, президент РФ Володимир Путін "розуміє лише мову сили". "Він зупиниться рівно там, де ми спільно його зупинимо", - вважає спікер парламенту.


На його думку, Росія може в будь-який момент активізувати військові дії на Донбасі, при цьому співвідношення військових сил поки на користь Кремля.


"Але це обумовлює для нас нагальну потребу проведення оборонної реформи в Україні. Іншого шляху для нас немає, адже Росія в будь-який момент може активізувати свої військові дії в Україні, і Україна повинна бути готова до того, щоб відбити армію однієї з найбільших мілітарних потуг на континенті", - заявив Парубій.



Як повідомляв ONLINE.UA, радник глави МВС

Зорян Шкиряк вважає, що у Росії немає сил для повномасштабного наступу на Донбасі, проте президент РФ Володимир Путін не має наміру зупинятися в своїх діях і продовжить шантажувати Київ ситуацією в зоні АТО

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?