Обмін українських в'язнів: до Росії вже вилетіли два літаки
Категорія
Україна
Дата публікації

Обмін українських в'язнів: до Росії вже вилетіли два літаки

Обмін українських в'язнів: до Росії вже вилетіли два літаки
Джерело:  УНН

З України в напрямку Москви вилетіли два цивільні літаки, які повинні забрати українців Геннадія Афанасьєва і Юрія Солошенка, які н езаконно утримуються в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
Як виданню стало відомо з власних джерел, з аеропорту Бориспіль вилетіло два цивільні літаки. На одному з них повинні забрати українців. Літаки повинні приземлитися в аеропорту Внуково, де Афанасьєв і Солошенко піднімуться на борт літака і повернуться до Києва.
За інформацією Крим. Реалії, мати кримчанина Геннадія Афанасьєва Ольга приїхала до Києва і очікує повернення сина на батьківщину. За її словами, вона не знає ніяких подробиць того, коли точно має відбутися запланований обмін, але сподівається побачити сина вже у вівторок.
«Мені сказали приїхати в Київ, якщо я тут перебуваю, це вже про щось говорить», - сказала вона.
Нагадаємо, джерело в Адміністрації президента раніше заявило, що обмін двох українців відбудеться у вівторок, 14 червня, проте поки не відомо, кого саме Україна видасть замість російській стороні.
Як повідомляв ONLINE.UA, в СБУ підтвердили той факт, що українці Юрій Солошенко і Геннадій Афанасьєв можуть бути вже найближчим часом передані Україні в обмін на передачу російській стороні двох осіб, причетних до трагедії в Одесі 2 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?