Джамала прогулялася Вільнюсом перед концертом: опубліковані фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала прогулялася Вільнюсом перед концертом: опубліковані фото і відео

Джамала прогулялася Вільнюсом перед концертом: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Переможниця Євробачення-2016 Джамала показала фото з Вільнюса, куди прибула з концертом, який відбудеться сьогодні, 14 червня, в День жалоби і надії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Артистка оприлюднила у своєму мікроблозі фото, де гуляє литовськими вулицями. Джамала показала, як її зустрічали кримські татари в Вільнюсі, свою команду, монастир, а також побувала на офіційному прийомі у президента Литви.
"Зустріч в аеропорту. Вільнюс", - підписала одне з фото співачка.


Також Джамала відвідала один з монастирів у Вільнюсі. Виконавиця заспівала пісню, а допоміг їй у цьому один із священнослужителів.
"Я ще ніколи не жила в монастирі! Клас!" - підписала артистка публікацію.


Співачка зі своїм PR-директором Денисом Козловським побувала на прийомі у президента Литви.


Відзначимо, сьогодні литовці згадують про злочини радянського режиму і шанують пам'ять всіх жертв заслань і політичних репресій.
Як повідомляв ONLINE.UA, Джамала виступить з безкоштовним концертом в Краматорську, який відбудеться в день другої річниці визволення міста від бойовиків, 5 липня.
















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?