Стало відомо про рішення суду у справі соратника Курченка: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про рішення суду у справі соратника Курченка: з'явилося відео

Стало відомо про рішення суду у справі соратника Курченка: з'явилося відео
Джерело:  ГПУ

Генеральна прокуратура підтвердила інформацію про те, що Голосіївський суд Києва обрав запобіжний захід колишньому топ-менеджеру компанії Сергія Курченка ВЕТЕК Андрію Кошелю у вигляді утримання під вартою строком на два місяці з правом внесення застави в розмірі 200 млн грн.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГПУ, що опублікувала відео з суду.
"14 червня 2016 постановою слідчого судді Голосіївського районного суду Києва до підозрюваного Кошеля - керівника окремої структури злочинної організації Януковича "ВЕТЕК" застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці з правом внесення застави в розмірі 200 млн грн", - йдеться в повідомленні.


Відповідно до джерел Української правди в ГПУ, станом на 11:10 застава за Кошеля не вносилася.
Нагадаємо, вранці 12 червня українські правоохоронці затримали топ-менеджера компанії СЕПЕК Андрія Кошеля на кордоні з Польщею.
Також повідомлялося, що  під час обшуку у затриманого було знайдено подарунковий клинок від служби безпеки президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?