Названі росіяни, на яких можуть обміняти українських в'язнів Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Названі росіяни, на яких можуть обміняти українських в'язнів Путіна

Названі росіяни, на яких можуть обміняти українських в'язнів Путіна
Джерело:  Hromadske

Голова Служби безпеки України Василь Грицак заявив, що незаконно засуджених в Росії українців Юрія Солошенка і Геннадія Афанасьєва можуть обміняти на фігурантів справи 2 травня в Одесі Євгена Мефьодова та Олену Гліщинську.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на hromadske.ua.
Перший, на кого можуть поміняти в'язнів президента РФ Володимира Путіна - 33-річний росіянин Євген Мефьодов. За його словами, він живе в Одесі з 2013 року, працює таксистом і виплачує кредит за квартиру.
Другою можливою кандидатурою на обмін є українка Олена Гліщинська, яка звинувачується в підготовці та участі в організації оголошення автономії Бессарабії (ст. 110 ККУ). Слідство стверджує, що завданням Гліщинської була підготовка громадської платформи для фактичного відділення Бессарабії від Одеської області.
Наразі за події 2 травня 2014 року в Одеському СІЗО перебуває 5 обвинувачених.
Раніше повідомлялося, що з України в напрямку Москви вилетіли два цивільні літаки, які повинні забрати українців Геннадія Афанасьєва і Юрія Солошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?