Жорстокий розстріл людей в США: в Росії невдало намагалися вибачитися за радість
Категорія
Світ
Дата публікації

Жорстокий розстріл людей в США: в Росії невдало намагалися вибачитися за радість

Жорстокий розстріл людей в США: в Росії невдало намагалися вибачитися за радість
Джерело:  online.ua

Лідер організації "Союз молодих інновацій Республіки Татарстан" Раміль Ібрагімов, який написав радісний пост в Facebook з приводу вбивства майже 50 осіб в Орландо в США

, опублікував в соцмережі незграбні вибачення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Рустема Адагамова.


«Раміль Ібрагімов, екс-директор Челнінського IT-парку, який нині очолює так званий союз молодих лідерів інновацій РТ, в своєму «Інстаграмі» пояснив, чому виправдав вбивство 50 осіб у Орландо», - написав Адагамов і процитував «вибачення» Ібрагімова.


«Шквал коментів викликав вчора пост, опублікований від мого імені в соцмережах. Настав час розставити крапки над i. По-перше, ну, що поробиш, ну, не люблю я гомо...ів, яких в моїй рідній країні розвелося просто Аццкая кількість. Тест на гомо... ну Рунет не склав. По-друге, я за натурою не толстовець і, завжди був прихильником вкрай жорстких заходів у вирішенні будь-яких проблем. Але вбивство - смертний (!) гріх, так само, як і гомосексуалізм. У будь-якій нормальній релігії. Тим більше в ісламі і християнстві. Проти нас йде справжнісінька війна. Через інтернет, через ТБ - нашу молодь псують цілеспрямовано... В СРСР за це саджали. Я - радянська людина. Нею народився, нею і помру», - цитує Адагамов Ібрагімова.


«Підсумок: всю гомо...у - назад на "захід", - приблизно так закінчує свої "вибачення" російський гомофоб.


«Тобто ця тупа тварюка навіть не зрозуміла, що мова йшла не про геїв, а про те, що без будь-якої причини і приводу були жорстоко вбиті 50 осіб (серед них, до речі, жінка похилого віку, матір одинадцяти дітей). А він це вбивство схвалив і підтримав, в т.ч. від імені свого с...ого союзу таких же, як видно, виродків. І йому за схвалення терористичного акту і підтримку вбивці нічого не буде. Тому що він «соціально свій». Бач, як либиться разом із Медведєвим і Мінніхановим. Тобто когось садять до в'язниці за два лайки в соцмережі, а ось така погань буде продовжувати будувати собі кар'єру», - додав Адагамов.


Як повідомляв ONLINE.UA,

вніч на 12 червня в гей-клуб міста Орландо увірвався чоловік, озброєний пістолетом і штурмовою гвинтівкою, захопив заручників і почав вбивати людей

. Загинули 49 осіб. Сам вбивця - 29-річний Омар Матін - заявляв про свої зв'язки з терористичним угрупуванням "Ісламська держава".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?