"Мирні шахтарі" збили: в мережі згадують загибель Іл-76 з десантниками
Категорія
Україна
Дата публікації

"Мирні шахтарі" збили: в мережі згадують загибель Іл-76 з десантниками

"Мирні шахтарі" збили: в мережі згадують загибель Іл-76 з десантниками

У мережі згадують, як рівно два роки тому бойовики ЛНР на Донбасі збили літак Іл-76 25-й військово-транспортної авіаційної бригади ЗСУ, на борту якого перебувало 40 десантників 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади та 9 членів екіпажу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Сергія Іванова.
"Рівно два роки тому шахтарі, вчителі, пенсіонери, а також інші мирні луганчани за допомогою ПЗРК "Голка" збили літак Іл-76 25-ї військово-транспортної авіаційної бригади ЗСУ. На борту літака перебувало 40 десантників 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади та 9 членів екіпажу. Всі загинули. Зрозуміло, це був нещасний випадок. Мирні луганські трудівники як один стали на захист свого священного права жити в лайні, в якійсь мірі виявилися заручниками фатуму і просто не зовсім розібралися в ситуації, коли тиснули на гашетку. З ким не буває. У будь-якому випадку це не привід не чути їх, не допомагати їм, а тим більше вражати в цивільних правах", - іронізує Іванов.
"Та й взагалі. Подумаєш, 10 тисяч загиблих, 20 тисяч поранених і 2 мільйони біженців. Ну не розібралися, не зрозуміли, не почули. Головне, що сьогодні мирні шахтарі в танках, мирні вчителя, які оперують мінометами 120-го калібру, і мирні пенсіонери, керуючі "Градами", майже готові до діалогу. Давайте, напевно, просто посміхнемось один одному, і все вийде. Прошу вибачення за цей страшний сарказм. Вічна пам'ять нашим воїнам і льотчикам. Nil inultum remanebit. Сподіваюся", - додав журналіст.
Користувачі в коментарях також згадали трагедію з українськими десантниками.
Владислав Станіславович Савицький: "пацанів не повернути, залишилося зробити так щоб втрата цих пацанів була не просто датою нашої немічності, а дата коли наш біль трансформувався в удар нищівної сили".
Микола Бойко: "До них можна застосувати тільки дві посмішки це 5,45 або 7,62".
Віктор Гуцало: "До речі, що там з судом? І що з Назаровим? Мабуть вже прилаштований на новому місці?".
Раніше повідомлялося, що український публіцист Дмитро Корчинський розповів, як українським військовим за останні місяці вдалося повернути під контроль України більшу частину території в "сірій зоні" під Донецьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?