Фото з Аваковим і скандальним нардепом підірвало соцмережі
Категорія
Україна
Дата публікації

Фото з Аваковим і скандальним нардепом підірвало соцмережі

Фото з Аваковим і скандальним нардепом підірвало соцмережі
Джерело:  online.ua

Фото з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим  и помітно схудлим нардепом від Радикальної партії Ігорем Мосійчуком підірвало соцмережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Фото опублікував у себе в Facebook нардеп Андрій Лозовий, зазначивши, що до другої річниці визволення Маріуполя глава МВС Арсен Аваков нагородив відомчою відзнакою "Захиснику Маріуполя" Ігоря Мосійчука.
Варто зазначити, що користувачі мережі в Twitter звернули увагу, що народний депутат від Радикальної партії помітно схуд, на відміну від міністра внутрішніх справ.


Alyona: "По ходу Аваков вагітний".
Viraлis: "Не зводьте наклепів на Авакова, він же ж будуЮщая мать".
offline r: "Жити по-новому".
Челдон: "Може їм просто голови пересадили?"
bruvv001: "Медалька за схуднення?"
Нагадаємо, 17 вересня 2015 року Верховна Рада за поданням ГПУ дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Мосійчука за підозрою в скоєнні ряду злочинів. У той же день на засіданні ВР було продемонстровано відео за участю нібито Мосійчука, зняте прихованою камерою. На ньому йшлося про можливості вирішення певних бізнес-питань за гроші за сприяння Мосійчука. Через деякий час депутата затримали в будівлі парламенту.
Раніше повідомлялося, що Верховний суд України визнав незаконним зняття Верховною Радою недоторканності з Ігоря Мосійчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?