Обмін українських в'язнів: з'явилися нові подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Обмін українських в'язнів: з'явилися нові подробиці

Обмін українських в'язнів: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Літак, який свого часу був відправлений з Росії за ГРУшниками Олександром Александровим і Євгеном Єрофєєвим в обмін на народного депутата Надію Савченко, вилетів з РФ в Україну, відповідно, можна припустити, що на ньому полетять двоє росіян в обмін на українських в'язнів Юрія Солошенка і Геннадія Афанасьєва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані сервісу flightradar24.com.
Згідно з даними сервісу, літак АН-148 з номером реєстрації RA-61716 вилетів о 12:40. Приземлився в Гостомелі о 14.00-14.03.





Можна припустити, що саме на цьому борту полетять ті, кого Україна видасть РФ в обмін на Юрія Солошенка і Геннадія Афанасьєва.


25 травня під час обміну Александрова і Єрофєєва на Надію Савченко цей літак вилітав з ГРУшниками на борту з території аеродрому в Гостомелі.


Водночас сестра народного депутата Надії Савченко Віра Савченко написала у своєму Facebook, що є підстави сподіватися на повернення українців Солошенка і Афанасьєва на батьківщину вже сьогодні.


«Гарна погода для гарної новини. Чекаємо!», - написала в соцмережі Віра Савченко.


При цьому

УНН

повідомляє, що літак, яким повинні прибути в Україну Афанасьєв і Солошенко, вже приземлився в російському аеропорту "Внуково". З цього також можна зробити висновок про те, що борт АН-148, що вилетів о 12:40 з РФ, забере з України росіян.


Як повідомляв ONLINE.UA,

голова СБУ Василь Грицак заявив, що незаконно засуджених в Росії українців Юрія Солошенка і Геннадія Афанасьєва можуть обміняти на фігурантів справи 2 травня в Одесі Євгена Мефьодова та Олену Гліщинську

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?