З'явилося перше фото Солошенка і Афанасьєва на волі
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилося перше фото Солошенка і Афанасьєва на волі

З'явилося перше фото Солошенка і Афанасьєва на волі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася фотографія незаконно засуджених в Росії українців Юрія Солошенка і Геннадія Афанасьєва, які на борту українського літака вже вилітають з Москви до Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря президента України Петра Порошенка Святослава Цеголка.
"Нарешті ми на території України! - перші слова Юрія Солошенка і Геннадія Афанасьєва в українському військовому літаку. Вилітаємо з Москви до Києва", - написав Цеголко.
Також він оприлюднив фотографію, на якій зображений разом зі звільненими українцями і першим заступником голови Верховної Ради України Іриною Геращенко.
Нагадаємо, Солошенко і Афанасьєв писали прохання про помилування президенту Росії Володимиру Путіну.
Як повідомляв ONLINE.UA, в СБУ заявляли, що Солошенка і Афанасьєва можуть обміняти на фігурантів справи 2 травня в Одесі Євгена Мефьодова та Олену Гліщинську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?