Суперечка через звалище: у Авакова мера Львова звинуватили у брехні
Категорія
Україна
Дата публікації

Суперечка через звалище: у Авакова мера Львова звинуватили у брехні

Суперечка через звалище: у Авакова мера Львова звинуватили у брехні
Джерело:  online.ua

Міського голову Львова Андрія Садового, який опинився в епіцентрі скандалу через звалище на околицях міста

, звинуватили у брехні про причини появи бійців Національної гвардії України в Львівській міській раді 9 червня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника глави Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова Антона Геращенка.


В інтерв'ю  Українській правді  Садовий стверджував, що що Нацгвардія була задіяна за указом президента України Петра Порошенка абсолютно несподівано для нього, і висловив стурбованість тим, що в наступний раз до Львова введуть десантуру,


У відповідь на це Геращенко підкреслив, що сам мер Львова просив забезпечити безпеку і порядок під час проведення сесії міської ради.


"Саме Андрій Садовий надзвонював до Києва міністру внутрішніх справ Арсену Авакову і говорив про те, що ситуація критична і що львівська поліція не справляється з мітингувальниками. Саме після дзвінків мера Львова міністр МВС Арсен Аваков прийняв рішення залучити для охорони Львівської міської ради Національну Гвардію, щоб її не рознесли в пух і прах. І це рішення, прийняте з метою забезпечення порядку і безпеки львів'ян, було законним і правильним!", - написав Геращенко.
"Тому не треба валити з хворої голови на здорову і керуватися теорією всесвітнього змови проти себе самого. Просто кожен повинен займатися своєю справою. Міська влада - розвивати свої міста, чистити каналізацію, будувати водопроводи і займатися ефективною переробкою сміття. А правоохоронні органи повинні забезпечувати законність і правопорядок у будь-який законний спосіб", - додав радник глави МВС.
Як повідомляв ONLINE.UA, 9 червня жителі Львова принесли пакети зі сміттям до будинку, в якому проживає Андрій Садовий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?