У Києві зловили іномарку з символікою "руського миру": опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві зловили іномарку з символікою "руського миру": опубліковано фото

У Києві зловили іномарку з символікою "руського миру": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У центрі Києва виявили БМВ Х-3 з російськими номерами і "георгіївською стрічкою".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook  заступника міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгія Туки.


"Подзвонили хлопці: в Києві на Михайлівській 14 стоїть БМВ з російськими номерами і... георгіївською стрічкою!!! Хлопці її заблокували, але поліція хоче "кавалера" відпустити, а наших - затримати. По-моєму, давно вже в Києві не бачили блукаючих танків...", - написав Георгій Тука.


Військовий журналіст і волонтер Родіон Шовкошитний також додав, що спочатку патрульна поліція прийняла рішення відпустити водія з символікою "руського миру", але пізніше правоохоронців вдалося переконати. "BMW на російських номерах і з колорадкой в ​​салоні, в центрі Києва, на сьогоднішній день - це ж не зовсім нормально. Вдалося донести цю думку патрульної поліції", - написав він.



"У БМВ Х-3 двоє: хлопець і дівка. З українськими паспортами і російським акцентом. Доставлені в райвідділ на Прорізну...", - пізніше додав Тука.


Шовкошитний відзначав, що через якийсь час георгіївська стрічка зникла. "Дивно, що менти такі збуджені. А ще у нього чомусь не пробиваються колеса", - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  прикордонники запобігли спробі провезти майже півтисячі пропагандистських "георгіївських стрічок" на окуповані території України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?