Новий сепаратистський скандал навколо поліцейського розгорається в Одесі: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий сепаратистський скандал навколо поліцейського розгорається в Одесі: опубліковані фото

Новий сепаратистський скандал навколо поліцейського розгорається в Одесі: опубліковані фото

В Одесі розгорається скандал навколо поліцейського Андрія Власова через його антиукраїнські висловлювання.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника обласного відділення партії "Правий сектор" Сергія Стерненка.
"А ось ще один обожнювач путіна, який спокійно працює в поліції Одеси. Андрій Власов, який має обліковий запис в соціальній мережі Вк https://vk.com/va_xa. Раніше він працював моряком і ніяк не приховував своїх антиукраїнських поглядів. Він бував в Москві, про що свідчать численні фото звідти. Одна з цитат представника патрульної поліції звучить так: "Ми росіяни, нам пох*й на все!!!)". 19 лютого 2014 року, коли під ОДА побили майданівців, Андрій фотографував проросійське терористичне угрупування "Одеська команда" там же. Підписав фото "Біля ОДА все ок. Мирно і тихо", - написав він.


"Андрій не просто сепар. Він - поліцейський. Охороняє закон. Ходить у формі і не приховує свою сутність. При тому, перебуваючи на посаді, він бере участь у вуличних перегонах на власному авто марки Mercedes д / н ВН9072НВ, що він демонструє у себе на сторінці", - зазначив представник ПС.


"І, традиційно, як і всі подібні йому, він підписаний на "антиМайдан" і постить у себе відповідний контент. Андрій любить путіна, росію і бойовиків, які воюють проти України. Але він не їде в рф, а працює в Україні, ще і в поліції. Він вважає, що все нормально, і навіть хизується своїми поглядами і діями. Андрій - ворог для України. Не будь як Андрій", - додав Стерненко.


Раніше повідомлялося, що згідно з інформацією СБУ, у 2015 році здійснювалися спроби створення "Бессарабської народної республіки" на базі дев'яти районів Одеської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?