Під Львовом з гранатомета обстріляли будинок тещі високого чину - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

Під Львовом з гранатомета обстріляли будинок тещі високого чину - ЗМІ

Під Львовом з гранатомета обстріляли будинок тещі високого чину - ЗМІ
Джерело:  online.ua

У ніч на 15 червня невідомі обстріляли з гранатомета будинок, який, за неофіційними даними, належить тещі заступника прокурора Львівської області Мирона Тиховського.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Zaxid.net.
Інцидент стався в селі Ралівка Самбірського району Львівської області. За словами прес-секретаря ГУ Нацполіції Львівської області Світлани Добровольської, о 2:40 в Самбірській відділ поліції надійшло повідомлення від жителя села Ралівка про те, що біля місцевої новобудови були чутні вибухи. На місце виїхали правоохоронці і встановили, що невідомі обстріляли недобудовану будівлю місцевої жительки.
На відстані 200 м від новобудови правоохоронці виявили два тубуси від РПГ-22. Відповідно до думки слідства, було здійснено два постріли: один - в дах будинку, другий - в землю.
В результаті обстрілу пошкоджено покрівлю будинку, постраждалих, згідно з інформацією поліції, немає.
За даними Zaxid.net, обстріляна новобудова зареєстрована на тещу 50-річного заступника прокурора Львівської області Мирона Тиховського. Він був призначений на посаду заступника прокурора в серпні 2015 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 6 червня в Запоріжжі зловмисники обстріляли з гранатомета шашличну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?