П'яна крадіжка в Києві: суддю залишили без ноутбука та особистих речей
Категорія
Події
Дата публікації

П'яна крадіжка в Києві: суддю залишили без ноутбука та особистих речей

П'яна крадіжка в Києві: суддю залишили без ноутбука та особистих речей

З кабінету голови Солом'янського райсуду в Києві вкрали особисті речі і ноутбук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника відділу комунікації ГУ Нацполіції в столиці Оксани Блищик.
"Попередньо встановлено, що до викрадення речей причетні бійці полку "Київ", які забезпечували в будівлі пропускний режим. На місці події перебувають співробітники управління внутрішньої безпеки та інспекції з особового складу", - написала вона.
За її інформацією, на місці поліція опитала трьох осіб, підозрюваних у скоєнні крадіжки. Наразі встановлено, що вони перебували в стані алкогольного сп'яніння. Вони доставлені в управління поліції, де з ними працюють слідчі і оперативники.
Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Всі зібрані матеріали, в тому числі ухвала службового розслідування, будуть передані в органи прокуратури для подальшого розслідування. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.
Раніше повідомлялося, що в Києві пограбували квартиру співака Макса Барських, орендовану ним на Андріївському узвозі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?