У мережі обговорюють новий ролик з бійкою росіян на Євро-2016: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

У мережі обговорюють новий ролик з бійкою росіян на Євро-2016: опубліковано відео

У мережі обговорюють новий ролик з бійкою росіян на Євро-2016: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У французькому Ліллі в ніч на 15 червня російські фанати знову влаштували бійку з британцями.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter російського журналіста Дмитра Єгорова.
Бійка сталася напередодні матчу між збірними РФ і Словаччини.


«Британських хлопців було 30, але вони втекли і втратили одне одного», - також пише в коментарях до відео Єгоров. Він також виклав на своїй сторінці пост про те, що "невинних уболівальників відправляють до в'язниці".




Однак інші користувачі Twitter справедливо вказують на те, що на відео видно зовсім іншу картину.


При цьому на сторінці в Twitter "РБ головного мозку" звернули увагу на те, як Єгоров намагається видати агресивних фанатів з РФ за невинних жертв.



"Нас було п'ятеро проти десяти! Ні, четверо проти двадцяти! Е, е, куди ви нас ведете, негідники!?", - іронізує над постами Єгорова користувач GG. "Навіть російські журналісти визнають що Росія - це в'язниця", - пише користувач Дмитро Чередниченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Марселі до і після матчу збірних Росії і Англії відбулися масові бійки уболівальників двох країн. УЄФА відкрив дисциплінарну справу щодо Російського футбольного союзу, звинувачуючи в масових заворушеннях, расистських образах і використанні піротехніки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?