У Раді скандальний депутат побився з екс-регіоналами: з'явилися відео та фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Раді скандальний депутат побився з екс-регіоналами: з'явилися відео та фото

У Раді скандальний депутат побився з екс-регіоналами: з'явилися відео та фото

На засіданні Верховної Ради в середу, 15 червня, позафракційний депутат Володимир Парасюк влаштував у сесійній залі бійку з екс-регіоналами і представниками "Опозиційного блоку".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Нардеп від "Опоблока" Дмитро Колєсніков, виступаючи з місця, закликав відправити у відставку мера Львова Андрія Садового, звинувачуючи його в корупційних схемах, халатності і брехні. У цей час Парасюк підійшов до його робочого місця і закрив мікрофон. Після цього почалася штурханина, а потім і бійка.
Спікер парламенту Андрій Парубій закликав депутатів до порядку і попросив "Опоблок" припинити провокаційні заяви і в своїх висловлюваннях "поважати колег в залі і український народ в цілому".
У свою чергу глава фракції Юрій Бойко звинуватив Парубія в упередженості і зажадав «не затикати рот" депутатам його фракції.


Нагадаємо, це не перший випадок подібної поведінки Парасюка. Торік на засіданні антикорупційного комітету позафракційний нардеп ударив ногою по голові представника СБУ Василя Пісного.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?