ЗМІ дізналися про плани зустрічі людей Порошенка і Путіна в Мінську
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися про плани зустрічі людей Порошенка і Путіна в Мінську

ЗМІ дізналися про плани зустрічі людей Порошенка і Путіна в Мінську
Джерело:  online.ua

У переговорах в Мінську 15 червня братимуть участь заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв і помічник президента Росії Владислав Сурков.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZN.UA.
Джерела видання підтверджують інформацію про зустріч в Мінську Єлісєєва і Суркова, проте поки неясно, в якому форматі проходитимуть переговори.
Водночас у посольстві України в Білорусі Українській правді поки не підтвердили інформацію, але і не спростували її. У прес-службі АП «Українській правді» також не надали коментарів.
Відзначимо, що до Мінську вже вилетів екс-президент України Леонід Кучма, крім того, в переговорах очікується участь радників канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Франсуа Олланда.
Як повідомляв ONLINE.UA, представники Тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі на зустрічі в Мінську 10 червня дійшли згоди про необхідність негайного припинення вогню, а також домовилися розслідувати випадки обстрілів.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?