Під Одесою сталася жахлива трагедія зі школярами, є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

Під Одесою сталася жахлива трагедія зі школярами, є загиблі

Під Одесою сталася жахлива трагедія зі школярами, є загиблі
Джерело:  0352.ua

У курортному селищі Затока под Одесою під час купання в Чорному морі загинули дві школярки і заступник директора тернопільської школи №24.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Тернополя 0352.ua.
До чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що в селищі Затока втопилося четверо людей. Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою встановлено особи загиблих, це відпочиваючі з Хмельницького і Тернополя. Під час шторму вони пішли купатися в море, де і сталася трагедія.
Серед загиблих - заступник директора тернопільської школи №24 Михайло Близнюк і дві школярки, які приїхали до Одеси на змагання. Підлітки пішли купатися в шторм. Чоловік намагався їх врятувати, але сам теж загинув.
Згідно з повідомленням прес-служби ДСНС України, під час перебування у воді при штормі (орієнтовна висота хвилі понад 1,5 м.) почали тонути троє дітей. На їх порятунок кинулися троє дорослих. Одну дитину вдалося врятувати. Під час порятунку інших дітей дорослі почали тонути. Одного дорослого вдалося врятувати, двоє інших загинули.
"Таким чином, в результаті події врятовано 1 дитину (14 років) і 1 дорослого (26 років), загинуло 2 дітей (14 і 16 років) і 2 дорослих (32-х і 46-ти років)", - йдеться в повідомленні .
Раніше повідомлялося, що в аквапарку торгово-розважального центру "Дрім Таун" в Києві потонула чотирирічна дитина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?