Виявлені невидані пісні Жанни Фріске: опубліковані аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Виявлені невидані пісні Жанни Фріске: опубліковані аудіо

Виявлені невидані пісні Жанни Фріске: опубліковані аудіо
Джерело:  online.ua

У річницю смерті відомої співачки Жанни Фріске у численних шанувальників з'явилася можливість почути її нові пісні; в мережі виявлений невиданий альбом артистки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Лайф.
Випустити нові пісні Жанни, які повинні були увійти в її новий альбом, збирається продюсер і екс-коханий артистки Андрій Грозний.
До нього увійдуть вісім пісень - як з раннього репертуару виконавиці, так і абсолютно невідомі. Серед пісень є композиція з текстом, де співачка передбачила власну смерть.
"Над землею високо злетіти, в хмарах літати, з висоти тобі кричати", - сумні рядки з пісні, які з'явилися за два роки до смерті співачки.
Як зазначається, раніше Грозний не міг розпоряджатися невиданими піснями Жанни, адже йому свого часу заважали особисті обставини, а також закон про авторські права.
Згідно із законом, всі пісні Фріске, які були випущені після її смерті, належать синові співачки, Платону. Але наразі родичі співачки вже уклали домовленість з компанією звукозапису. Невидані пісні артистки можна буде почути в кінці літа поточного року.


Нагадаємо, Жанна Фріске померла 15 червня 2015 року від гліобластоми - неоперабельної пухлини головного мозку.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, співачка і подруга Фріске Ольга Орлова представила зворушливий кліп про Жанну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?