Екс-переговірник від України надзвичайно жорстко розкритикував Мінський процес
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-переговірник від України надзвичайно жорстко розкритикував Мінський процес

Екс-переговірник від України надзвичайно жорстко розкритикував Мінський процес
Джерело:  online.ua

Екс-представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі Роман Безсмертний назвав «огидним» процес переговорів у Мінську.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Нічого більш огидного, ніж мінський процес, в цьому житті я не зустрічав. Я маю на увазі не тільки зміст, методику, а й готовність усіх учасників до відповіді на питання, які поставив Мінськ", - заявив Безсмертний в ході виступу на засіданні Міжпарламентської ради Україна-НАТО.
"Ми апріорі ставимо перед собою питання, але заздалегідь знаємо, що відповіді в нинішніх умовах знайдені не будуть", - вважає Безсмертний.
"Уроком мінського процесу є те, що світ і Європа зокрема, я вже не кажу, що Україна як держава, капітулювали перед викликами, які були поставлені російською воєнщиною", - підкреслив екс-переговірник від України в політичній підгрупі Контактної групи.
У той же час Безсмертний вважає, що Мінський процес необхідно продовжувати. "Не дивлячись на все це, я вважаю, що поки Україна, Європа і світ займаються самоосвітою і розумінням, де ми перебуваємо, мінський процес потрібно зберігати", - резюмував Безсмертний.
Як повідомляв ONLINE.UA, представники Тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі на зустрічі в Мінську 10 червня дійшли згоди про необхідність негайного припинення вогню, а також домовилися розслідувати випадки обстрілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?