На яку частину України може зазіхнути Кремль: військовий експерт дав прогноз
Категорія
Україна
Дата публікації

На яку частину України може зазіхнути Кремль: військовий експерт дав прогноз

На яку частину України може зазіхнути Кремль: військовий експерт дав прогноз
Джерело:  online.ua

Військовий експерт, директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський

вважає, що президент РФ Володимир Путін має намір зробити своїм виборцям перед виборами в Держдуму РФ «подарунок» у вигляді «маленької перемоги» і розширити зону окупації України на всю територію Донецької та Луганської областей.


Про це Сунгуровський заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.


Відповідаючи на питання, чи можлива поступова інтенсифікація бойових зіткнень на Донбасі, військовий експерт підкреслив: «Це цілком реальний сценарій. У вересні вибори в Держдуму РФ, тому одним з "подарунків" виборцю в Росії могла б бути маленька "перемога" в Україні. Путін своїх цілей не залишив: збереження України в зоні впливу Росії, промацування Заходу на здатність до контрдій».


За його словами, з військової точки зору це буде означати розширення окупації Донбасу. «Спроби розширити зону контролю окупаційної "влади" на всю територію Донецької та Луганської областей», - заявив Микола Сунгуровський.


Повний текст

інтерв'ю Миколи Сунгуровського читайте на ONLINE.UA: "Новое наступление на Донбассе: военный эксперт о том, как далеко может зайти Путин"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?