Данилко виграв суд у виробників квасу з Сердючкою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Данилко виграв суд у виробників квасу з Сердючкою

Данилко виграв суд у виробників квасу з Сердючкою
Джерело:  online.ua

Український артист Андрій Данилко (сценічний образ - Вєрка Сердючка

) відсудив 1,3 млн гривень у компанії, яка вже десять років використовує його сценічний персонаж для реклами їх продукції, зокрема "Веркин Квас Класичний" і "Веркин Квас Похмільний".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Вести

.


"Ця компанія багато років випускає і продає квас, на етикетках якого зображена Вєрка Сердючка. Причому він реалізувався не тільки в Україні, але й експортувався в інші країни", - розповів менеджер артиста.



Цей випадок не стосується іншого епізоду, коли в 2005-му році існував контракт на один рік, за яким продюсерська компанія передала права на торговельну марку. Він тривав всього рік і не був продовжений.


Після цього Данилко міг надавати всі права на використання образу свого персонажа, але ніяке використання його сценічного образу з ним не погоджували і контрактів з ним не підписували.


Відзначимо, що саме фанати артиста виявили контрафактний напій.


За словами менеджменту, в суд Данилко подав ще у вересні минулого року. Однак з того часу компанія жодного разу не спробувала зв'язатися з представниками артиста або з ним особисто.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) був серед членів журі на Євробаченні від України

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?