В аквапарку Діснея в США сталася трагедія з малюком і алігатором: з'явилися відео та фото
Категорія
Світ
Дата публікації

В аквапарку Діснея в США сталася трагедія з малюком і алігатором: з'явилися відео та фото

В аквапарку Діснея в США сталася трагедія з малюком і алігатором: з'явилися відео та фото

В аквапарку Disney World в Орландо, штат Флорида, алігатор затягнув дворічну дитину в лагуну "Сім морів".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду. Життя.
The Daily Mail пише, що сім'я відпочивала на пляжі Grand Floridian Resort & Spa в Орландо. О 9:20 вечора у вівторок, 14 червня, алігатор схопив дитину і затягнув в лагуну "Сім морів". Батько намагався витягнути сина з пащі хижака, однак йому це не вдалося.
Місцевий шериф Джеррі Демінгс розповів, що хлопчик був зі своїми рідними, які приїхали у відпустку з Небраски. Поліцейський сказав, що батьки і троє їхніх дітей відпочивали на пляжі в місці, де були знаки, що забороняють плавання.
"Батько увійшов в воду і намагався схопити дитину, проте не зміг цього зробити. Мені сказали, що мати теж забігла в воду", - сказав шериф.
Шериф додав, що сім'я одразу покликала рятувальників, однак вони також не змогли нічого зробити. Батько отримав кілька подряпин. Поліція і весь персонал шукають дитину. На пошуки алігатора вирушила команда ловців.
Того вечора на пляжі влаштовували ніч кіно, а дитина була на невеликому майданчику. Пізніше, коли малюк грався у воді на мілині нібито під наглядом мами, алігатор, який, за попередніми припущеннями, був від 4 до 7 футів довжиною, напав.
Алігатори є відносно звичайним явищем на курорті Walt Disney World, але їх прибирають, коли вони досягають чотирьох футів довжиною і наближаються надто близько до гостьових зон.


Раніше повідомлялося, що в в курортному селищі Затока під Одесою під час купання в Чорному морі загинули дві школярки і заступник директора тернопільської школи №24.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?