Порошенко зробив жорстку заяву про головних силовиків Миколаївщини
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив жорстку заяву про головних силовиків Миколаївщини

Порошенко зробив жорстку заяву про головних силовиків Миколаївщини
Джерело:  УНН

Президент України Петро Порошенко

під час свого візиту в Миколаївську область закликав звільнити начальника обласного управління Національної поліції і прокурора Миколаївської області через бездіяльність в боротьбі з корупцією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНН

.


"Я звертаюся до Генерального прокурора звільнити прокурора Миколаївської області за бездіяльність в частині боротьби з корупцією. Я звертаюся до міністра внутрішніх справ, шефа Нацполіції звільнити главу поліції області. Ніколи більше в Миколаєві не буде "тихого болота", яке нібито демонструє сприйняття корупційних фактів" , - сказав глава держави.


Нагадаємо,

3 червня був затриманий перший заступник голови Миколаївської ОДА Микола Романчук за підозрою в отриманні хабара в розмірі $100 тисяч

.


Пізніше СБУ виявила в його будинку валізу з $300 тисячами і ювелірними прикрасами. Крім того, під будинком чиновника виявили систему тунелів, в яких були сейфи з золотими злитками, старовинними іконами, антикваріатом, столовим сріблом. Там же знайшли і "чорну бухгалтерію".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?