Глава однієї з українських областей подав у відставку
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава однієї з українських областей подав у відставку

Глава однієї з українських областей подав у відставку
Джерело:  online.ua

Голова Миколаївської державної обласної адміністрації Вадим Меріков подав у відставку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Про відставку Мерікова повідомив президент Петро Порошенко після відкриття виробничо-перевалочного комплексу Bunge Україна на території Миколаївського морського порту.
«Можу вам підкреслити, що вчора у мене була зустріч з головою Миколаївської обласної державної адміністрації Вадимом Меріковим і, незважаючи на певні досягнення, роботу з АТО, інші речі, після розмови зі мною Вадим Меріков написав заяву про звільнення з посади голови обласної держадміністрації. Це політична відповідальність», - заявив Порошенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, користувачі соцмереж посміялися з упійманого на хабарах заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука, який, до всього ж, виявився Героєм України. Романчук був затриманий при отриманні хабара в майже 100 тисяч доларів, при обшуку у нього виявили сотні тисяч доларів готівкою, золото, фашистські хрести і цілий тунель з сейфами.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?