Аваков з матом прокоментував короткий робочий день Ради
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков з матом прокоментував короткий робочий день Ради

Аваков з матом прокоментував короткий робочий день Ради
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков

матом прокоментував те, що пленарне засідання Верховної Ради 16 червня може не відбутися через те, що депутати полетять до Франції дивитися матч Євро-2016.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twiter міністра.


"Чесний четвер? Виліт на футбол або голосування за конфіскацію грошей, награбованих Януковичем - депутатський вибір між бл ** ством і совістю!", - написав Аваков.


Про те, що засідання парламенту може не відбутися, заявив керівник парламентського комітету з питань правової політики і правосуддя Руслан Князевич. Крім того, депутат Тетяна Чорновіл повідомила, що ціла група депутатів планує полетіти до Франції 16 червня, коли повинні розглядати законопроект про зарахування до бюджету майна екс-чиновників, завдяки якому можна буде профінансувати армію. Вона пригрозила розкрити імена депутатів, які замість голосування полетять на Євро-2016.


Нагадаємо,

16 червня о 19.00 (за київським часом) у Франції відбудеться матч чемпіонату Європи з футболу між збірними України і Північної Ірландії

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?