У Путіна обурилися поведінкою англійських уболівальників із прапором Росії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна обурилися поведінкою англійських уболівальників із прапором Росії: з'явилося відео

У Путіна обурилися поведінкою англійських уболівальників із прапором Росії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому британські фанати у Франції на Євро-2016 розтоптали російський прапор, при цьому в МЗС РФ вже висловили своє обурення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що "ми не можемо закривати очі на те, що намагаються ігнорувати абсолютно провокаційні дії вболівальників з інших країн".
Лавров також висловив своє обурення відео, "коли топчуть російський прапор, коли кричать образливі слова на адресу російського керівництва, на адресу провідних російських спортсменів".
"Зрозуміло, що зриватися на мордобій в будь-якому разі не можна. Але ігнорувати ось цих провокаторів, які нишком намагаються створити кризову ситуацію, теж неприпустимо. І наші дипломати будуть в постійному режимі працювати з французькою владою", - також заявив Лавров.
При цьому в Twitter російського журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова було опубліковано відповідне відео.


Кремлівський пропагандист забезпечив кадри коментарем: «Британський фанат топче російський прапор: розкажіть нам ще про бидло і справедливу дискваліфікацію».
Водночас у коментарях до записів Смирнова не всі поділяють обурення з приводу розтоптаного прапора.
«З Молдовою, з Грузією, з Україною, в Абхазії, в Сирії воюють, з Туреччиною відносини зіпсували. Залишилося тільки на Великобританію наїхати», - коментує користувач valera.
«Придворні намагаються виправдати наших бандитів-"уболівальників", - пише користувач« ЖиД і БАНДЕРIВЕЦЬ».
Як повідомляв ONLINE.UA, в Марселі до і після матчу збірних Росії і Англії відбулися масові бійки уболівальників Росії і Великобританії. УЄФА відкрив дисциплінарну справу щодо Російського футбольного союзу, звинувачуючи в масових заворушеннях, расистських образах і використанні піротехніки.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?