У Путіна покартали російських безпрєдєльщиків на Євро-2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Путіна покартали російських безпрєдєльщиків на Євро-2016

У Путіна покартали російських безпрєдєльщиків на Євро-2016
Джерело:  online.ua

Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив про те, що поводитися так, як поводяться деякі російські вболівальники у Франції на Євро-2016, є неприпустимим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Я вважаю, що неприпустимо поводитися так, як деякі наші громадяни, які прийшли з фаєрами, з якимись хлопавками. Це все категорично заборонено, і ми знаємо навіть, що в російському чемпіонаті це викликає повне відторгнення, коли такі вболівальники намагаються зіпсувати людям свято", - заявив Лавров.
Водночас, як повідомляв ONLINE.UA, Лавров висловив своє обурення відеокадрами з британськими фанатами, які розтоптали російський прапор. «Не можна закривати очі і на провокаційну поведінку іноземних фанатів ... коли топчуть російський прапор, коли кричать образливі слова на адресу російського керівництва, на адресу провідних російських спортсменів», - обурився глава МЗС РФ.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?