Десятки загиблих і техніка: стало відомо про великі втрати бойовиків ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Десятки загиблих і техніка: стало відомо про великі втрати бойовиків ДНР

ГУР
Десятки загиблих і техніка: стало відомо про великі втрати бойовиків ДНР


Розвідка надала вичерпну інформацію про великі втрати бойовиків у

зоні проведення АТО на Донбасі

з 10 по 13 червня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУР Міноборони України.


Зокрема, в районі Авдіївки за ці три доби 21 бойовик загинув, 15 отримали поранення. Також бандформування втратили два танки Т-64, дві САУ, БМП, три міномети і п'ять вантажівок «Урал» з апаратними зв'язку, що належать так званому «11-му окремому полку» в Макіївці і «сотій окремій мотострілковій бригаді», розташованій в Донецьку.


Протягом 10-13 червня 11 бойовиків загинули поблизу Мар'їнки і ще 21 отримали поранення. Втрати військової техніки ворога - три танки Т-72, ​​дві САУ, три артилерійських установки 122-мм калібру, п'ять 120-мм мінометів, а ще два БТР і вантажівка «Урал».


За минулу добу троє бойовиків отримали поранення. Військова розвідка встановила імена: Дударєв Ігор Анатолійович, який до 2006 року носив прізвище Євтушенко, Малицький Ігор Леонідович і Степанов Микола Олександрович.


В районі Новотроїцького за три доби шестеро бойовиків загинули і дев'ять отримали поранення. Ще сили АТО знищили ворожу САУ, два 120-мм міномети і БТР.


"Головне управління розвідки Міноборони надає тільки перевірену інформацію про втрати в рядах російсько-терористичних військ. Цим пояснюється затримка в часі, адже потрібно перевірити кожну втрату, щоб не дати ані шансу російській пропаганді", - відзначають в розвідці.


Також за даними військової розвідки, вчора Росія перекинула 12 цистерн з паливно-мастильними матеріалами через контрольний пункт "Ізварине" в Луганськ.


Раніше повідомлялося, що

в результаті обстрілу позицій сил АТО під Маріуполем біля села Павлопіль загинули двоє бійців 56-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних сил України

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?